Pikkujoulujen juhlatarvikkeet ympäristöystävällisesti

Pikkujouluaika on taas täällä, ja Greener Partyn ensimmäisen blogipostauksen kunniaksi ajattelimme nostaa esiin ajankohtaisen asian. Tässä blogiartikkelissa asiaa pikkujoulujen juhlatarvikkeista ja siitä, miten ympäristö voidaan ottaa huomioon myös näissä asioissa.

Ihanaa joulun odotusta ja pikkujouluaikaa!

Pikkujoulut teeman mukaan

Pikkujouluja voi juhlia joko perinteisen jouluteeman mukaan, tai valita koristeiden ja tarjoilujen painopisteeksi jotain aivan muuta. Usein yritysten tai kaveriporukoiden pikkujouluihin valitaankin jokin teema, jonka mukaan pukeudutaan ja koristellaan juhlatila. Viime vuosina suosittuja teemoja ovat olleet esimerkiksi Great Gatsby -teema, disco-, kasari- tai ysäribileet. Kulta, hopea ja glitter ovat hallinneet värimaailmaa pikkujouluissa. Myös perinteinen punainen sopii erinomaisesti moneenkin teemaan. Parin viime vuoden suosikki lähes kaikissa juhlissa on ollut luonnonläheinen, vihreitä kasveja ja luonnonmateriaaleja suosiva koristelu- ja kattaustyyli. Tätä tyyliä voi hyvin soveltaa myös pikkujouluihin!

Koristele hillitysti ja ekologisesti

Pikkujoulujen, kuten kaikkien muidenkin tämän ja ensi vuoden juhlien, trendikkäin teema on ekologisuus ja tarjoilujen keveys sekä terveellisyys. Muovittomuus ja ekologisten kattaustarvikkeiden ja koristeiden suosiminen, sekä teeman valinta niin, että vältetään kertakäyttöisten rekvisiittojen ja asusteiden turhan suurta määrää, ovat hyviä tapoja vähentää pikkujoulujen ympäristökuormaa. Pikkujoulutunnelmaa voi luoda monikäyttöisillä ja kestävillä led-valoilla, kierrätettävillä kattaustuotteilla sekä koristemalla juhlapöydät esimerkiksi juuttikankaalla  ja havuilla. Steariinikynttilät palavat laadukkaammin ja ovat kestävästi tuotettuja edullisempiin parafiinikynttilöihin verrattuna.

Verkkokauppamme valikoimasta ympäristöystävälliset juhlatarvikkeet pikkujouluihin

Greener Partyn valikoimasta löydät kaikki tarvittavat juhlatarvikkeet pikkujouluihin. Listasimme alle tuotteita ja tuoteryhmiä, jotka sopivat pikkujouluihin ja samalla vähentävät juhlien ympäristökuormaa:

Greener Party mukana tekemässä juhlia ympäristöystävällisemmiksi

Greener Party pyrkii omalta osaltaan vähentämään toimintansa ympäristökuormaa ekologisen tuotevalikoiman lisäksi muun muassa kierrättämällä pakkausmateriaalit mahdollisimman tarkkaan, käyttämällä vain muovittomia ja valkaisemattomia pakkaustäytteitä sekä kierrätettäviä pahvilaatikoita. Emme käytä lainkaan muovipusseja tai styroksia omassa pakkausprosessissamme. Pyrimme valikoimaan tuotevalmistajat siten, että myös kyseiset yritykset kiinnittävät huomiota toiminnassaan pakkausten ympäristöystävällisyyteen.

Ihanaa pikkujouluaikaa,
Greener Partyn väki